Vi søker operativ driftsleder

Arbeidsgiver: Råde Mølle og Kornsilo AS
Stillingstittel: Driftsleder
Frist: 13.11.2021
Ansettelsesform: Fast

Vi er i en omstillingsfase og til en nyopprettet stilling søker vi:

OPERATIV DRIFTSLEDER
Stillingen vil være en nøkkelrolle for å utvikle selskapet i den omstillingsprosessen vi er i. Det er korte beslutningsveier, og det vil bli gitt et stort spillerom til å skape resultater. Du vil bli en del av et solid fagmiljø, hvor du vil ha tilgang på god støtte i ulike fagteam i Fiskå-konsernet. For den rette personen kan stillingen være stedfortredende for daglig leder.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for daglig drift, planlegge innkjøp, produksjon og leveranser
  • Personalansvar
  • Utvikle og gjennomføre vedlikeholdsrutiner
  • Ansvar for kvalitet på produkter i henhold til definerte krav
  • Budsjettansvar

Vår driftsleder bør ha erfaring fra produksjonsbedrift, helst innen næringsmiddel. Det kan være en fordel med teoretisk utdannelse, relevant fagbrev eller lignende. Det er ønskelig med god kunnskap i bruk av data som arbeidsverktøy, og/eller lav terskel for å tilegne seg kompetansen. Du må ha en bevisst holdning til HMS og forbedringsarbeid samt en grunnleggende økonomisk forståelse.

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper som gjør at du forstår de ansattes behov og tar tak der det trengs. Du er engasjert, og brenner for å motivere andre, er samarbeidsorienter og evner å dra alle i samme retning.

Du bør være en praktiker som liker varierte dager og som har fokus på kvalitet i det du gjør. Du er strukturert med gode planleggingsevner der du kan utvikle realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter. Vi ønsker oss en serviceinnstilt driftsleder, både intern og eksternt. Vi ser for oss at du er opptatt av kundetilfredshet og kan bidra der det trengs når det er liten aktivitet i ditt eget ansvarsområde.

Vi tilbyr

  • Variert og utfordrende lederstilling
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode forsikringsordninger
  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode parkeringsmuligheter og 50 meter fra Råde stasjon

Om du kjenner deg igjen i dette og i tillegg er en omgjengelig og fleksibel person med høy integritet, så hører vi gjerne fra deg!

Ta kontakt med Anniken Damengen på tlf: 959 03 596, eller mail ad@people.no
Søknader blir behandlet fortløpende.

Om arbeidsgiveren:

Råde Mølle og Kornsilo AS, har som en del av en større omstilling, inngått et tett samarbeid med Fiskå Mølle AS som er landets største private kraftfôrprodusent med en omsetning på 2,3mnok i 2021. Vi er ett av ti produksjonsanlegg for kraftfôr som er fordelt i ulike deler av landet. I tillegg er vi en del av Fiskå Mølles handel med norsk korn.

Råde Mølle og Kornsilo er en lokal bygdemølle plassert midt i matfatet i Østfold. I samarbeid med Fiskå Mølle skal vi bidra med gode produkter, kunnskap og service, og være bondens foretrukne samarbeidspartner.

Sektor: Privat
Sted: Råde Mølle og Kornsilo, 1640 Råde
Bransje: Industri og produksjon
Stillingsfunksjon: Produksjon, Ledelse, Logistikk og lager

SISTE NYTT